Var Köper Kändisar Sina Kläder?

Var Köper Kändisar Sina Kläder
Tise – Tise är en app där du lätt kan leta efter vintagekläder i speciella kategorier. Många influencers och kändisar säljer sina kläder här.
Visa hela svaret

Är det bra att sälja på Sellpy?

Via Sellpy kan du sälja och köpa begagnade kläder och saker online. Jag brukar ofta presentera Sellpy till mina kunder eftersom de genomgår en rejäl rensingsfest, och då är det skönt att ta hjälp med diverse sidobestyr som blir när man håller på att röja och skapa ordning i hela hemmet. Var Köper Kändisar Sina Kläder Mina erfarenheter av Sellpy Av alla hundratals Sellpy-påsar jag packat tillsammans med mina kunder så har jag bara hört en enda gång att något gått fel. (Det var en påse som hamnade på villovägar men som sedan återfanns.) Jag har själv gjort samarbete med Sellpy och besökt deras verksamhet.

 • Jag blev riktigt imponerad över hur välorganiserat allting var! Varenda liten pryl hade sorterats och hade sin plats.
 • Allting fungerar väldigt väl.
 • Sellpy-påsarna är gratis att beställa, budbilen hämtar upp på utsatt tid, du blir informerad om varje steg, kan följa och påverka försäljningsprocessen.
 • Ibland kanske varorna värderats längre än vad jag trott, men det går alltid lämna sina kommentarer och då gör Sellpy en ny värdering.

Dealen är att du får 40% per såld vara, 90% på delen som överstiger 500 kr. Sedan utgår en annonsavgift på 10 kr. Tjänsten är busenkel att använda, MEN. Du måste räkna med att dina kläder kanske inte blir sålda, och att det som inte säljs doneras till välgörenhet eller skickas till återvinning.

 1. Du kan heller inte räkna med att “tjäna” pengar på att sälja med Sellpy.
 2. Enligt mitt sätt att se på det så är det personer som trott att man blir rik på att sälja kläder secondhand som blivit missnöjda med tjänsten.
 3. Faktum är att pengar över får du om du inte handlar från första början.
 4. Man kan säga att Sellpy är ett fint plåster på såren för alla felköp man gjort och allt onödigt man handlat.

Så har du inte möjlighet att returnera ditt köp så är Sellpy ett alternativ! Vill du tjäna bästa möjliga slant på dina begagnade kläder ska du sälja dem själv via exempelvis Instagram eller Facebook där du slipper annonsavgifter eller att andra ska ha en del av kakan.

 1. Varför jag ändå rekommenderar Sellpy är just för att min erfarenhet är att försäljningen annars inte blir av.
 2. Vardagen kommer emellan.
 3. Tröskeln att få rensningen gjord kanske var rätt hög, och då att behöva lägga tid på att annonsera, ha kontakt med potensiella köpare och behöva styra med frakt.
 4. Det blir ännu ett projekt! Det är så skönt att överlämna jobbet till Sellpy! Och för allt det jobbet så känns det ändå rättvist att Sellpy tar den större delen av försäljningspriset.

Till mina kunder som genomgår en livsomvälvande resa och går igenom hela sitt hem – här finns det tid och energi att spara. Försök i störta möjliga mån underlätta alla bestyr runt omkring. Det här ser jag som störta fördelen med att använda Sellpy. Det blir gjort.

 1. Du får mindre pengar än om du sålt själv, men betydligt mer än om kassarna med kläder blir stående hemma.
 2. Det är också så värt att bli av kläderna samma dag som du rensat.
 3. Min rekommendation alla dagar i veckan är att i första hand satsa på att få rensningen gjord och att komma i ordning hemma, än att försöka tjäna pengar på dina gamla grejer.
You might be interested:  Ögonlapp I Tyg Till Barn?

Med det sagt slår jag ännu ett slag för hur viktigt det är att så fort som du har rensat få iväg allt hemifrån! Här är mina tips för en lyckad sellpy-försäljning: Sälj enbart kända märken Det är större chans att du får dina kläder sålda om du lämnar in kända märken som är populära just nu.

 • Min erfarenhet är att många som besöker Sellpys hemsida brukar söka specifikt efter ett speciellt märke, istället för att scrolla fritt.
 • Jag brukar själv gå in och söka efter märken som &other stories, Haglöfs och Levis.
 • Sälj inte billiga kläder Sellpy tar emot allt som värderas till över 50 kr, så du kan alltså inte skicka med kläder du köpt för 50 kr i Sellpypåsen! Jag brukar tänka att är klädesplagget köpt för under 350 kr så är det bättre att skänka det än att försöka sälja.

Tajma rätt säsong Väldigt få letar vinterjacka när det är 30 grader ute (även om det är väldigt smart att göra det). Kolla alltid upp hur många veckor det tar innan Sellpy tar hand om dina påsar. I skrivande stund var väntetiden väldigt lång – över 12 veckor.

 1. Då brukar jag se till packa vår/sommarkläder i en påse och höst/vinterkläder i en annan.
 2. Så beställer jag hämtning enbart för de kläder som kommer tajma rätt säsong.
 3. Tvätta, stryk och vik kläderna Skicka aldrig in skitiga eller skrynkliga kläder om du vill få dem sålda till ett schysst pris.
 4. När man rensar är det vanligt att inte orka ta hand om kläderna som ändå ska bort, men om du inte skickar in dina kläder i fint skick så är det ingen ide att du gör det över huvudet taget.

Kläderna kommer värderas mycket längre eller i värsta fall värderas som “ej i bruk att säljas”. Ironiskt nog skickad de då tillbaka till dig eller återvinns. Bättre lägga dem i tvättkorgen från första början! Fota kläderna innan du skickar in Jag brukar alltid räkna klädersplaggen och ta en bild på allt jag lägger i påsen.

 1. Det har varit ett sätt för mig att stämma av så att annonserna stämmer med vad jag skickade in.
 2. Tro mig – lika snabbt som du skickat in kläderna har du glömt vad du la ner i påsen.
 3. Det här har varit en säkerhetsåtgärd för att kunna hjälpa mina kunder om påsen eller något av plaggen skulle försvinna.
 4. DOCK har jag aldrig stött på problem med tjänsten utan det har bara varit skönt för kunden att kunna stämma av så att alla kläder kommit in och läggs ut för försäljning.

Ta reda på villkoren! De som blir besvikna på tjänsten är de som inte läst på ordentligt om vad man kan förvänta sig. Sellpy har en fin och informativ hemsida där du kan läsa om alla villkor. Så innan du skickar efter gratis Sellpy-påsar, ta reda om om det är en tjänst som känns värd för dig.

Här kan du läsa mer om att sälja med Sellpy och hur det går till. Med det skrivet, varför inte satsa på en garderobsrensning under semestern? Eller varför inte en gigantisk rensningsfest! Behöver du lite extra påputtning för att komma igång så anmäl dig till min GRATIS MINIKURS i att Rensa med känsla.

Till sist vill jag skicka med – om du inte testat att köpa kläder secondhand så gör det! Så blir du en vinnare istället! Som fyndar märkeskläder i nyskick, sparar pengar och lever mer miljövänligt. Dessutom plåstrar du om såren på en säljare som innerligt hoppas på lite åretbäring för sina misstag och felköp.
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Tvättar Man Kläder I Maskin?

Hur många plagg får plats i en Sellpy påse?

Hur mycket rymmer Sellpy-påsen? En Sellpy-påse rymmer ca 75 liter vilket är lite större än en blå IKEA-kasse. Maxvikten är 15 kg. Testa gärna om du själv kan lyfta den! Skrivet av Sellpy Uppdaterades för mer än en vecka sedan En Sellpy-påse är 70×90 centimeter och rymmer ca 75 liter vilket är lite större än en blå IKEA-kasse. Maxvikten för en Sellpy-påse är 15 kg. Påsen försluts med en plastremsa som du drar bort när du har packat färdigt och ingenting får sticka ut.

Du packar givetvis som du vill, men se till att alla saker ska klara frakten till oss samt vik gärna kläder och sådant som riskerar att bli skrynkligt. Se till att det är helt, rent, äkta och presentabelt – vi varken stryker eller ångar textilier. Du som skickar in Sellpy-påsen ansvarar för att sakerna som packas med kommer fram hela.

Vi rekommenderar ordentligt med emballage för att inte glas eller dylikt ska gå sönder. Du kan som mest beställa 3 Sellpy-påsar åt gången. Bilden nedan illustrerar en Sellpy-påse som är packad på ett korrekt sätt.
Visa hela svaret

Hur ofta sänks priset Sellpy?

Kan jag själv sätta ett pris? Ja, pris sätts automatiskt baserat på tidigare försäljningar av likadana eller snarlika varor. Priset kan säljaren justera på Sellpy-kontot. Skrivet av Sellpy Uppdaterades för mer än en vecka sedan Sellpy sätter ett pris automatiskt baserat på våra tidigare försäljningar. Du kan sedan själv ändra pris på varan förutsatt att den inte är såld eller har fått ett bud. Priset gäller i 14 dagar och under den perioden försöker vi sälja till fast pris på Tradera och Sellpy.

 1. Du kan justera priset när du vill under den perioden, men du kan inte själv lägga ut varan på auktion.
 2. Därefter sjunker prissättningen om efterfrågan inte är tillräckligt hög.
 3. Blir det inte sålt under perioden fortsätter försäljningen enligt vår standardprocess.
 4. I vår standardprocess varierar omgångarna vid försäljning mellan auktion och fast pris.

Önskar du en längre prissättnings-period kan du köpa till fler dagar. Du väljer hur länge du vill att priset ska gälla och du kan justera priset när du vill under perioden. Prismetoden under en förlängd prissättnings-period är alltid fast pris och som säljkanal gäller Sellpy samt Tradera samtidigt.
Visa hela svaret

Vilken app är bäst för att sälja kläder?

plick är den främsta shopping appen inom second hand mode i Sverige. Här kan du köpa och sälja kläder obegränsat! Bläddra i en oändlig feed av kläder med allt från trendiga varumärken som Acne, Filippa-K, Nike & Adidas till vintage och helt unika plagg som inte finns någon annan stans! Köp och sälj! Dela och inspireras! I appen hittar du 100-tusentals plagg från användare över hela Sverige och varje dag fylls det på med nya kläder, skor och accessoarer.

 • Browsea via kategorier, sök på hashtags, följ favoritsäljare, inspireras av våra utvalda toppsäljare och ta del av vad som trendar i appen just nu.
 • Personligt Genom att använda appen lär sig plick vad du gillar.
 • Helt utan insats ges du personliga tips och rekommendationer på sådant som passar dig! Tjäna pengar på din garderob Genom att lägga upp snyggt fotade plagg gör du dig synlig för köpare som kan välja att följa dig.
You might be interested:  Hur Får Man Bort Smink Från Vita Kläder?

Alla annonser som läggs upp är även nåbara via kategorier och sökning på hashtags. Varje vecka säljs tusentals plagg på plick. Din garderob kan vara en guldgruva! Börja sälja kläder på plick idag! Följ & inspireras av andra! Hitta likasinnade. Följ vänner, bloggare, fashionistas & artister med liknande stil som du.

Det någon annan precis tröttnat på kan vara precis vad du letar efter. Annonser från personer du följer hamnar i en egen feed så att du enkelt håller dig uppdaterad på vad som är nytt och är först med att upptäcka guldkornen! Featured users plick håller dig uppdaterad på de hetaste säljarna i appen. Bästa tipset för att hamna i featured users är att följa deras exempel och ta snygga bilder.

Av erfarenhet vet vi att det är den absolut viktigaste pusselbiten för en lyckad försäljning! Trending Ta del av de hetaste annonserna just nu! Vad som trendar baseras helt på vilka plagg som det är mest aktivitet kring för stunden. Håll koll så att du inte missar de stora fynden! Säker betalning Handla tryggt och säkert med plicks inbyggda checkout-lösning.

Genomför du köpet genom checkout-lösningen så erbjuder plick pengarna tillbaka om något går snett! Inbyggd frakt Med vår smidiga fraktlösning behöver du inte krångla med alla paket. Välj fraktalternativ och följ instruktionerna i appen, köparen har redan betalt porto! Hur köper jag på plick? “köp nu” funktionen gör det möjligt att betala för plagget direkt i appen på ett enkelt, smidigt och (framförallt) säkert sätt.

Genom att använda “köp nu” erbjuds du som köpare en återbetalningsgaranti om upp till 1 000 SEK om något skulle gå fel. Du betalar även frakten direkt på plick så att vi kan boka den åt säljaren. Det gör att vi kan hålla i pengarna tills dess att säljaren lämnat in varan och du kan känna dig trygg i att ditt paket är skickat.
Visa hela svaret

Vem äger Sellpy?

Grundare: Michael Arnör, Philip Gunnstam och Oskar Nielsen. Ägare: Grundarna, några anställda samt riskkapitalister med H&M som största externa investerare. Antal medarbetare: 35 på kontoret och ungefär 130 på lagren.
Visa hela svaret

Hur vet Sellpy att det är mina kläder?

Du behöver inte märka upp Sellpy -påsen. När vi har hämtat Sellpy -påsen får du en bekräftelse, så du vet att den är i säkert förvar. Om vi ännu inte erbjuder hämtning i ditt område använder du den förbetalda fraktsedeln som inkluderats.
Visa hela svaret

Kan man sälja kläder till Zalando?

Gå till ‘ Sälj artiklar’ i ditt användarkonto, placerat bredvid dina gillade och ägda artiklar.2. Välj artiklar som tidigare köpts på Zalando eller ladda upp artiklar som köpts någon annanstans och lägg till upp till 20 av dem i din försäljningsbox. Vi meddelar dig direkt hur mycket varje vara är värd.
Visa hela svaret