Hur Laddar Man Ner Sims 4 Kläder?

Hur Laddar Man Ner Sims 4 Kläder
Instruktioner hur man laddar ner kläder för ‘The Sims 4’ och installera det:

 1. Om du laddar ner den officiella innehåll, måste du besöka den officiella hemsidan i butiken eller ‘Galleri’ app finns i spelet ‘The Sims 4’. Välj sedan kläderna genom att klicka på ‘köp’ och ladda ner. Innehållet kommer att visas i spelet automatiskt.
 2. Om du laddar ner anpassat innehåll, måste du gå till en fan site med material. Öppna kategorin ‘Kläder’ och välja lämpliga material.

Visa hela svaret

Hur laddar man ner moddar på Sims?

Hur du rapporterar CurseForge-moddar – Om du hittar moddar på CurseForge som bryter mot reglerna i direktivet om positivt spelande kan dessa rapporteras direkt via deras plattform. Så här rapporterar du moddar på CurseForge:

 1. Öppna modden som du vill rapportera.
 2. Se till att du är inloggad på ditt CurseForge-konto.
 3. Klicka på Rapportera, som du hittar i sektionen Om projekt,
 4. Popup-fönstret Rapportera öppnas.
 5. Välj en anledning och lämna en beskrivning,

Vi kan inte granska eller ge support för någon mod, så det finns inget sätt för oss att veta om en mod som tidigare inte orsakade några problem för spelarna kan orsaka dem nu. Genom att avaktivera moddar när vi uppdaterar hoppas vi kunna begränsa eventuella problem med ditt spelande.

 1. Kör The Sims 4 med avstängda moddar. Starta spelet för att se till att allt fungerar som det ska.
  • Obs ! Om du har installerat eget innehåll har det inaktiverats. Kontrollera att spelet fungerar som det ska och stäng sedan spelet utan att spara.
  • Om du sparar ditt spel innan du återaktiverar det anpassade innehållet kan det hända att innehållet tas bort från ditt sparade spel.
 2. Besök mod-skaparens webbplats för att bekräfta att modden fungerar med den senaste uppdateringen av The Sims 4, Kontrollera om det finns en uppdaterad version av modden.
 3. Återaktivera moddar via alternativpanelen. Inställningen finns under ” Spelalternativ > Övrigt > Aktivera eget innehåll och moddar “. Hur Laddar Man Ner Sims 4 Kläder
 4. Starta om spelet.
 5. Starta spelet och kontrollera att spelet fungerar som det ska, Om du behöver hjälp med felsökning kan du ta reda på om moddar orsakar problem.
 6. Om det finns moddar som orsakar problem, tar du bort de moddarna och går till mod-skaparens webbplats för att se om det finns en uppdaterad version.
  • Som medlem av The Sims-communityn vill du kanske även kontakta moddskaparna och tala om att deras mod orsakar problem.
  • Glöm inte att ange ditt nuvarande spelversionsnummer när du meddelar dem. Det står längst ner till vänster i huvudmenyn,

Moddar kan orsaka problem och krocka med The Sims 4 på många olika sätt, så det finns inte ett enskilt sätt att se om det finns några problem. Det enklaste sättet att se om det finns något problem är att spela spelet. Det kan finnas väldigt uppenbara problem, som att spelet inte startar eller att sparfiler inte laddas, men andra småproblem kan också tyda på att modden orsakar problem.

 • Om du använder eget innehåll kan du kolla att innehållet, till exempel saker och kläder, fungerar normalt. Om din sims hatt svävar ovanför simmen så är det ett tecken på att något är fel.
 • Om du använder spelmoddar bör du se till att allt fungerar som det ska. Även om simmarna älskar att strunta i oss så kan det vara ett tecken på att en spelmod orsakar problem om de går på väggarna eller äter middag i 24 timmar.

När du har sett att en eller flera av dina moddar orsakar problem gäller det att avgöra vilka moddar det gäller. Eftersom du kan ha många moddar i din Mods-mapp kan det ta tid. Här är några tips som kan få det att gå snabbare:

 • Ta bort alla moddar ur mappen “Mods” och lägg tillbaka dem i omgångar,
  • När du har lagt tillbaka en omgång startar du spelet för att se om problemet kvarstår.
  • När du har hittat en viss omgång som innehåller en problematisk mod tar du bort hälften av moddarna för att se om problemet kvarstår.
  • Om det gör det, tar du bort hälften igen och försöker på nytt.
  • Om det inte gör det lägger du tillbaka den borttagna hälften av moddarna och försöker på nytt.
  • Upprepa detta tills du har hittat modden som orsakar problem. The Sims-communityn brukar ibland kalla den här typen av sökning för “50 %-metoden”.
 • Ta bort spelmoddar först. Det är större risk att de orsakar problem så börja med att bara ta bort dessa moddar (om du har dem) för att begränsa din sökning.
You might be interested:  Var I Världen Odlas Bomull?

Om du har svårt att hitta den mod som orsakar problem är det värt att kolla vad varje mod gör. En bra indikator är att om du har en mod som lägger till menyer på ett föremål eller en sim, och menyn inte öppnas, kan det vara den modden som orsakar problemet.

 1. De här ledtrådarna kan vara ett bra ställe att börja med när du ska avgöra vilka moddar du ska ta bort först från spelet.
 2. Om du använder många moddar kan det leda till prestandaproblem.
 3. Vi begränsar inte hur mycket du kan installera, men eftersom de kan kräva mer minne och processorresurser, kan de påverka ditt spel.

För att påskynda spelstarten kan du stänga av alternativet Visa vid start, som listar de moddar du har installerat och kan sakta ner processen att öppna spelet. Så här stänger du av det:

 1. Starta The Sims 4.
 2. Fönstret med moddlistan visas på skärmen när spelet har laddats.
 3. Klicka på knappen Visa vid start nere till vänster i popup-fönstret.
 4. Då avmarkeras det här alternativet så att moddlistan inte längre visas vid start.

Vill du veta mer om moddning till The Sims 4 kan du besöka The Sims 4 :s forum. Kontakta oss Visa hela svaret

Hur får man alla saker i Sims 4?

Sims 4-fusk: Så öppnar du fusk-rutan i Sims 4 – Hur Laddar Man Ner Sims 4 Kläder Det första du behöver göra är att öppna fuskrutan! För att använda de fusk vi har inkluderat här måste du först öppna textrutan där du skriver in fusk i Sims 4. Det är ganska enkelt på alla plattformar. PC På PC håller du in Ctrl och Shift och trycker sedan C.

En vit ruta borde dyka upp i det övre vänstra hörnet av din skärm, där du kan skriva in dina fusk. Mac På Mac håller du in Command och Shift och trycker sedan C. En vit ruta borde dyka upp i det övre vänstra hörnet av din skärm, där du kan skriva in dina fusk. PS4 När du spelar Sims 4 på PS4 behöver du hålla in alla fyra axelknappar samtidigt.

Samma vita ruta dyker upp i det övre vänstra hörnet av din skärm, där du kan skriva in dina fusk. Xbox One När du spelar Sims 4 på Xbox One behöver du också hålla in alla fyra axelknappar samtidigt. Samma vita ruta dyker upp i det övre vänstra hörnet av din skärm, där du kan skriva in dina fusk.
Visa hela svaret

Hur pensionerar man en sim i Sims Mobile?

Lär dig allt om åldrandet och hur simmar går i pension och ger dig släktklenoder i The Sims Mobile. – Spelbara simmar är alltid vuxna. Du kan alltså inte spela som simmarnas barn, men du kan interagera med dem. När ikonen med födelsedagstårtan visas över din sims huvud visar det att du kan låta simmen åldras. Hur Laddar Man Ner Sims 4 Kläder Om du inte åldras med hjälp av ikonen kan du alltid göra det senare genom att gå till simmens flik med Egenskaper, Egenskaper ger dina simmar bonusar som hjälper dem på olika sätt. Vissa ökar chansen att få XP eller dagliga inloggningsbonusar, andra hjälper till vid olika slags aktiviteter. De ger specialbonusar under spelet, som en chans att få mer simdaler eller mer hobby-XP.
Visa hela svaret

Kan inte ansluta till galleriet Sims 4?

Esme Silverforce – SSO – Hur man använder Galleriet i The Sims 4 Jag var lite frestad att använda titeln “Mitt Galleri finns det inga galler i”, men nån måtta får det väl lov att vara! Jag har fått så mycket frågor om hur man laddar ner saker från Galleriet sedan jag började spela The Sims, så här är en snabbguide! Regel nummer 1 – använd aldrig någonsin Galleriet via spelets webbsida.

Asså på riktigt, det är svindåligt! Tycker det är konstigt att ett spel som lyckats med precis allt annat väljer att ha en webbsida som fungerar så otroligt dåligt som deras gör. Sjuka laddningstider på hela webbsidan och Galleriet är fullkomligt värdelöst. Annars är det superenkelt! Då man har The SIms 4 uppe trycker man bara på F4 för att öppna Galleriet.

You might be interested:  Hur Mycket Pengar På Kläder Per Månad?

Väl där är det bara att söka efter vad man nu vill! Man kan addera hashtags till sina byggen och simmar som man delar med sig av så att det blir lättare att hitta. Man kan också följa andra skapare genom att klicka på llama-symbolen på deras profiler, och då blir det ännu lättare att hålla koll på dem. Hur Laddar Man Ner Sims 4 Kläder Bte har jag nu lagt ut mitt senaste bygge, en riktigt stor herrgård! Ta er gärna en titt på den! Hur Laddar Man Ner Sims 4 Kläder : Esme Silverforce – SSO – Hur man använder Galleriet i The Sims 4
Visa hela svaret

Hur mycket plats tar Origin?

Varför fick jag ett felmeddelande om att för många datorer har kommit åt mitt spel nyligen? – Om du får ett meddelande som säger: “För många datorer har kommit åt det här kontots version av nyligen. Försök igen senare. Det beror på att du bara kan installera spelet på maximalt fem datorer per 24-timmarsperiod, vilket står i våra tjänstevillkor, Här är några saker som kan räknas som en ny dator:

 • Använda en annan dator.
 • Byte av hårdvara på din nuvarande dator.
 • Att använda en virtuell maskin.
 • Att använda en molnspelstjänst.

Det kan ta upp till 24 timmar innan du kan starta spelet igen. Om du får felmeddelandet efter 24 timmar ska du berätta det för oss, så hjälper vi dig. Du kan sätta maxgräns för nedladdning och välja om du vill ladda ner medan du spelar andra spel. Så här gör du:

 1. Öppna Origin-klienten.
 2. Klicka på Origin i den övre menyn.
 3. Välj Applikationsinställningar,

Hur det fungerar sedan:

 • Under Nedladdningsbegränsningar ser du rullgardinsmenyer för din maximala nedladdningshastighet när du inte spelar och när du spelar, Du kan välja olika hastigheter, och även Ingen begränsning,
 • När du är i ett spel kan du välja Ladda inte ner så att ingen nedladdning pågår när du spelar.
 • Vill du att dina spela ska hålla sig uppdaterade automatiskt? Rulla ner på applikationsinställningarna till Klientuppdatering, Se till så att Automatiska speluppdateringar är aktiverat.

Vissa av våra spel låter dig spara i molnet. När du sätter på molnlagring sparas ditt spel på våra säkra EA-servrar i stället för att ta upp plats på din hårddisk. Det gör även så att du kommer åt dina sparfiler på andra datorer om du är inloggad på ditt konto. Molnlagring är aktiverat som standard. Vill du ändra det? Det kan du göra på inställningarna:

 1. Öppna Origin-klienten.
 2. Klicka på Origin i den övre menyn.
 3. Välj Applikationsinställningar,
 4. Välj fliken Installationer & sparfiler,
 5. Kolla under Molnlagring och se till att Sparfiler är inställda på På – eller Av – beroende på vad du föredrar.

Origin kan lagra upp till 100 MB sparfiler per spel. Du kan reda på om dina spel har stöd för molnlagring på spelens egenskaper:

 1. Starta Origin-klienten.
 2. Klicka på Mitt spelbibliotek,
 3. Högerklicka på spelet du vill kontrollera och klicka på Spelegenskaper,

Om det är tillgängligt ser du fliken Molnsparningar bredvid fliken Generellt, Ser du ingen flik? Du kan spelet inte spara i molnet. Molnlagring är plattformspecifikt. Om du sparar ditt spel på PC kan du du bara komma åt den molnlagringen från en annan PC.
Visa hela svaret

Varför går det inte att ladda ner Origin?

Har du problem med installationen? – Kolla tekniken Dubbelkolla så att din dator klarar de lägsta systemkraven. På PC ska du se till att köra Origin som administratör, Lägg sedan till Origin.exe och OriginClientService.exe i brandväggens och antivirusprogrammets lista över godkända program. Läs mer om hur du uppdaterar dina säkerhetsinställningar för Windows, Kontrollera din anslutning

 1. Se till att du är ansluten till internet, antingen via kabel eller trådlöst.
 2. Testa att starta om routern. Stäng av den, låt den vila i femton minuter och sätt sen på den igen.
 3. När du är ansluten till internet igen så laddar du ner och installerar Origin en gång till.

Du kan också testa att felsöka dina anslutningsproblem med hjälp av vår guide. Starta om eller återställa Origin-nedladdningar Om du stöter på problem mitt i installationen måste du börja om, men du måste också radera eventuella filer som hann slinka med. På PC:

 1. Hitta Origins installationsmapp.
  • Standardsökvägen är C:\Program Files (x86)\Origin,
 2. Högerklicka på Origins mapp, välj Radera, och sen Ja,
 3. Ladda ned Origins installationsprogram till PC på nytt.
 4. Starta installationsprogrammet och följ instruktionerna.

På Mac:

 1. Leta upp Origin.dmg -filen som du laddade ner och dra den till papperskorgen,
 2. Leta också upp Origins startfil och dra den också till papperskorgen.
 3. Högerklicka på papperskorgen och klicka på Töm papperskorgen,
 4. Ladda ned Origins installationsprogram till Mac på nytt.
 5. Starta installationsprogrammet och följ instruktionerna.
You might be interested:  Pennor Att Måla På Tyg Med?

Origin håller normalt sig självt uppdaterat. När du loggar in på Origin uppdateras programmet automatiskt till den senaste versionen. Om Origin körs medan en ny uppdatering släpps uppdateras programmet dock inte automatiskt. Stäng istället Origin och starta om det för att påbörja uppdateringen.

Obs! Om du har problem med att uppgradera till den senaste versionen av Origin kan du ladda ned och installera den senaste versionen via origin.com.

Stäng av automatiska uppdateringar

 1. Öppna Applikationsinställningar,
 2. Leta upp sektionen Klientuppdatering,
 3. Stäng av automatiska speluppdateringar,

Använd följande forum och artiklar för att felsöka problem:

 • Felsökningssteg för Mac
 • Felsökningssteg för PCPC troubleshooting steps
 • Ladda ner och spela dina spel med Origin
 • Aktivera Origins betauppdateringar
 • Uppdatera ditt operativsystem
 • Säkerhetskopiera och återställ dina spel

Kontakta oss Visa hela svaret

Kan jag spela Sims 4 på min dator?

Här kan du kolla om din PC eller Mac kan köra The Sims 4 och The Sims 4 Expansion Packs. – Vi stödjer inte längre The Sims 4 på operativsystemet macOS Lion (10.7). Om du vill fortsätta spela spelet när du kör macOS Lion ska du inte uppdatera The Sims 4 med någon framtida spelpatch.

 • Operativsystem: 64-bitars krävs. Windows 10
 • Processor (CPU): 3,3 GHz Intel Core i3-3220 (2 kärnor, 4 trådar), AMD Ryzen 3 1200 3,1 GHz (4 kärnor) eller bättre
 • Minne (RAM): Minst 4 GB RAM
 • Hårddisk (ledigt utrymme): Minst 25 GB ledigt hårddiskutrymme med minst 1 GB extra utrymme för eget innehåll och sparade spel.
 • Skivläsare: DVD-ROM behövs endast vid installation från skiva, för fysiska exemplar av spelet.
 • Grafikkort (video): 128 MB grafik-RAM och stöd för Pixel Shader 3.0
 • Grafikkort som stöds: NVIDIA GeForce 6600 eller bättre, ATI Radeon X1300 eller bättre, Intel GMA X4500 eller bättre
 • DirectX-version: DirectX 11-kompatibelt
 • Styrdon: Tangentbord och mus
 • Internetanslutning, onlinekrav: Krävs för spelaktivering och vid val av speluppdateringar

Rekommenderad

 • Operativsystem: 64-bitars Windows 10
 • Processor: Intel Core i5 (4 kärnor) eller snabbare, AMD Ryzen 5 eller bättre
 • Minne (RAM): 8 GB RAM
 • Hårddisk (ledigt utrymme): Minst 50 GB ledigt hårddiskutrymme med minst 1 GB extra utrymme för eget innehåll och sparade spel
 • DVD-läsare: DVD-ROM behövs endast vid installation från skiva
 • Grafikkort (video): 1 GB grafik-RAM, NVIDIA GTX 650, AMD Radeon HD 7750 eller bättre
 • Direct X-version: DirectX 11-kompatibelt
 • Styrdon: Tangentbord och mus
 • Internetanslutning: Krävs för spelaktivering och vid val av speluppdateringar

Hur vet jag om min dator uppfyller de här kraven? Om du vill testa en automatisk genomsökning av din dator för att se om den kan köra The Sims 4, kan du gå till webbsidan för System Requirements Lab och köra deras Can You RUN it-verktyg för The Sims 4,

 1. Högerklicka på Den här datorn och välj Egenskaper,
  • Obs! Om du spelar på Windows 10 kan du söka efter Den här datorn och högerklicka på den i sökresultatet.
 2. Du får upp ett fönster med information om processor, minne och operativsystem i din dator.
 3. Använd menyn till vänster för att öppna Enhetshanteraren,
 4. Klicka på > -ikonen bredvid Bildskärmskort,
 5. Du bör få fram information om ditt grafikkort.
  • Obs! Du kan du se ett eller två grafikkort i listan, beroende på om du har ett dedikerat grafikkort eller inte.

Det här är kraven för själva grundspelet The Sims 4, utan expansioner. Minimikrav

 • Mac OS-version: Metal krävs. macOS X 10.11 (El Capitan)
 • Processor: Intel Core i3-3225 3,5 Ghz (2 kärnor, 4 trådar) eller bättre
 • Minne (RAM): Minst 4 GB RAM
 • Hårddisk (ledigt utrymme): Minst 25 GB ledigt hårddiskutrymme med minst 1 GB extra utrymme för eget innehåll och sparade spel.
 • Grafikkort (video): Stöd för Metal. Intel HD 4000 (Integrated Graphics) eller bättre
 • Styrdon: Tangentbord och mus
 • Internetanslutning: Internetanslutning behövs för produktaktivering
 • Grafik-RAM: 256 MB eller mer

Rekommenderad

 • Mac OS-version: macOS X 10.11 eller senare
 • Processor: Intel Core i5 (4 kärnor) eller bättre
 • Minne (RAM): 8 GB
 • Hårddisk (ledigt utrymme): Minst 50 GB ledigt hårddiskutrymme med minst 1 GB extra utrymme för eget innehåll och sparade spel.
 • Grafikkort (video): Intel HD och Iris Graphics från HD 4000-serien eller nyare
 • Styrdon: Tangentbord och mus
 • Internetanslutning: Internetanslutning behövs för produktaktivering

Visa hela svaret